Nieuws

LG’s nieuwe 4K laserprojector te koop vanaf 6000 euro

Er zijn nieuwe details beschikbaar over LG's nieuwe 4K laserprojector. 1 ding is zeker; je zal er een flinke smak geld voor moeten neerleggen.

Heb je wat geld teveel en ben je opzoek naar een vette projector om Netflix te streamen? Dan heeft LG voor jouw een machtige oplossing. In januari introduceerde het Koreaanse technologiemerk op CES zijn nieuwste laserprojector.

Niet zomaar een projector

LG’s laser projector van de tweede generatie is niet gewoon. Zowel op vlak van technologie als prijszetting. Je betaald er zo’n 6.000 euro voor maar je krijgt er heel wat voor in de plaats. Deze nieuwe 4K-projector hoeft maar op een paar centimeter van je projectiemuur te staan. Je hoeft dus geen speciale plek te voorzien of de projector aan het plafond te hangen.

De projector kan dus gewoon plaats nemen op je tv-kast. LG heeft het toestel ook een knap design gegeven zodat je ook daar trots op kan zijn. De nieuwe generatie vervangt de vorige enorme zwarte toren met een knap rechthoekige en grijze blok. De bedoeling is dat het toestel bijna naadloos opgaat in de rest van je interieur. Grijs en wit zijn dus een voortreffelijke keuze.

LG stelt dat het in de projector gebruikt van Ultra Short Throw technology. Concreet betekent het dat je de projector slechts een paar centimeter van de muur hoeft te zetten om alsnog een scherm van 90 inch te projecteren. Twee vliegen in één klap dus.

De 4K laserprojector gaat naadloos op in je interieur.

Details

Nog niet alle details zijn bekend, maar we weten dus dat het om een 4K-projector gaat (zorg maar dat je witte muur proper is). Het toestel is voorzien van alle benodigde connecties: je krijgt USB, ethernet en HDMI-poorten. Verder zal de projector voorzien zijn van LG’s ThinQ AI-technologie zodat je alle mogelijke smart home toestellen en spraakbediening als Siri kan gebruiken. Gisteren nog liet LG van zich horen in verband met ThinQ A.I. Vanaf deze week kunnen eigenaars van ThinQ A.I. toestellen gebruik maken van Apple’s HomeKit en Airplay 2.

De Koreaanse tv-gigant heeft altijd ingezet op innovatie. Momenteel is het nog niet duidelijk wanneer je de nieuwe 4K laserprojector zal kunnen kopen.

De projector is vooraan afgewerkt met een moderne grijze stof.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business