Nieuws

Dit is de kleinste gaming-laptop ooit

Een computerfan bouwde de iconische Lenovo ThinkPad na. Hij maakte er meteen de kleinste gaming-laptop ooit van. Dit is het resultaat.

Computerfanaat Paul Klinger maakte van de bekende Lenovo ThinkPad een ini-miniversie. De kleinste laptop die je waarschijnlijk ooit zal zien.

Klassiekers

Op het laptopje kan je klassieke games als Snake, Tetris en Lunar Lander spelen met de kleine joystick die Klinger heeft toegevoegd aan het mini-toetsenbord. De man bouwde de laptop na met een 3D-printer en voegde er een kleine controller en een OLED-scherm van 128×64 pixels aan toe. Maar hij ging verder dan dat. Hij voegde het iconische Think-logo toe met een lichtgevende variant.

Wil je hem ook? Dan moeten we je teleurstellen. De kans dat hij in productie gaat is nul. Niet alleen om dat het productieproces op zich al heel lang zou duren, maar ook omdat Lenovo zijn deel van de winst zal willen opstrijken. Klinger gebruikt immers een merknaam die je niet zomaar kan gebruiken om een product te verkopen. Maar dat is op zich geen ramp, de man heeft op zijn GitHub-pagina alle codes en 3D-modellen met bijhorende uitleg geplaatst.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business