Nieuws

Streamingdienst Disney+ gaat iconische Home Alone heruitbrengen

Netflix-concurrent Disney gaat op zijn toekomstige streamingdienst Disney+ een heleboel iconische films heruitbrengen voor het moderne publiek.

De strijd om streamingdiensten is al ingezet. Binnenkort komt daar ook Disney+ bij. De Amerikaanse pionier in animatiefilms is nu volop bezig met het aanvullen van zijn aanbod op het platform. Uiteraard heeft het bedrijf zelf al bakken films ter beschikking, maar het heeft nu ook bijna de volledige bibliotheek van 20th Century Fox ter beschikking.

Zoals gezegd kan Disney al rekenen op zijn eigen bibliotheek, maar volgens Bob Iger, topman bij Disney, wil het bedrijf ook inzetten op bestaande iconische films zoals Night at the Museum en natuurlijk Home Alone.

In een nieuw jasje

Opvallend is wel dat ze niet van plan zijn om de bekende films integraal op Disney+ aan te bieden. De bedoeling zou zijn om deze titels te gaan heruitbrengen en ze in een nieuw jasje te steken. Concreter dan dat wordt het niet. Het is dus momenteel niet duidelijk wat er juist bedoeld wordt met ‘een nieuw jasje’. Dat kan gaan van een totaal nieuwe heruitgave zoals bv. The Lion King en Jungle Book, maar Disney kan ook inzetten op een serie rond Kevin McCallister.

Wij hopen alvast dat Disney de oude en iconische films niet verpest door ze in een modern jasje te willen steken. Home Alone blijft een kerstklassieker, laten we dat ook zo behouden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business