samsung audio dongle

Toen Apple de eerste was om de iPhones te beroven van de audio jack, was Samsung er als de kippen bij om ze uit te lachen in een advertentie. Dat komt nu als een boemerang terug in hun gezicht, want met de Samsung Note 10 doen ze precies hetzelfde als Apple destijds.

In 2017 werd de iPhone voor het eerst uitgebracht zonder hoofdtelefoonaansluiting. Apple noemde het een “moedige beslissing van zichzelf” maar de gebruikers waren er niet al te blij mee. Concurrent Samsung speelde hier dan ook op in door verschillende advertenties uit te brengen waarin ze Apple uitlachen. Nu Samsung met de nieuwe Galaxy Note 10 echter hetzelfde pad bewandelt, hebben ze maar stilzwijgend de spottende advertenties offline gehaald.

De “Growing Up” video van Samsung uit november 2017 werd verwijderd van het primaire YouTube-kanaal van Samsung alsook van het Samsung Mobile USA-kanaal. Op het Samsung Malaysia-kanaal is de video echter wel nog te zien. Dit jaar bracht Samsung ook enkele anti-dongle advertentievideo’s uit, maar die werden eveneens offline gehaald.

We voelden de nieuwe Galaxy Note 10 en Note 10 Plus reeds uitgebreid aan de tand in Amsterdam. Alles over de verschillen tussen beide exemplaren lees je uiteraard op TechPulse.