Nieuws

OnePlus TV officieel aangekondigd

OnePlus heeft officieel zijn tv aangekondigd met de niet-zo-wereldschokkende naam OnePlus TV.

Vorig jaar kondigde OnePlus reeds aan dat ze aan een eigen televisie werkten. Nu heeft OnePlus officieel de naam en het logo van het project aangekondigd. Frappant detail is dat OnePlus toen ook een wedstrijd in het leven riep om een nieuwe naam te vinden voor het product (dat toen reeds de codenaam OnePlus TV had). OnePlus bedankt alle deelnemers, maar kiest uiteindelijk toch voor OnePlus TV. Volgens hen is dat de enige naam waarmee ze de waarden, visie en trots van het OnePlus-merk naar buiten kunnen brengen met het nieuwe product.

Over het product is er bitter weinig bekend. Uiteraard zal het gaan om een smart tv en wellicht zal de tv een versie van Android draaien, maar alle details ontbreken voorlopig nog. Volgens de registratie bij Bluetooth SIG, weten we alvast de schermdiagonalen: 43, 55, 65 en 75″. Het is alleen nog de vraag of de OnePlus TV ook in onze contreien zal uitkomen. Het grootste schermformaat is bijvoorbeeld exclusief voor de Chinese markt, terwijl het kleinste formaat enkel in India verschijnt.

Ook op het vlak van releasedatum is het nog koffiedik kijken. De geruchten gaan alvast dat het toestel eind september verschijnt. Vooralsnog is er dus niet veel te melden, behalve het feit dat het bedrijf nog steeds actief werkt aan een eigen tv.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business