Nieuws

Disney+ komt op 12 november naar Nederland voor 7 euro per maand

De kogel is door de kerk, vanaf 12 november kunnen enkele uitverkoren regio's aan de slag met Disney+. Wij zijn er niet bij, maar onze Noorderburen wel.

Met dit nieuws worden de geruchten bevestigd over het feit dat Nederland een van de testlanden zou zijn. Samen met de VS en Canada zal Nederland vanaf 12 november kunnen genieten van het beste dat Disney te bieden heeft. Concreet is dat Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Duur wordt het niet, want de dienst kost je 7 euro per maand of 70 euro per jaar. Vanaf 19 november krijgen ook Australië en Nieuw-Zeeland toegang tot de dienst. Het is nog niet geweten wanneer andere landen worden toegevoegd, maar het is Disney’s ambitie om binnen de twee jaar de dienst wereldwijd uit te rollen.

Disney meldt dat de streamingdienst op quasi alle populaire (media)platformen te vinden zal zijn. Daarvoor werkt het bedrijf ook samen met Apple, Google, Microsoft, Roku en Sony. Een abonnement afsluiten kan rechtstreeks via Disney of via in-app aankopen. De dienst zal ook zijn eigen applicatie krijgen op de Apple TV app. Ook Xbox One en PS4 krijgen een eigen applicatie om Disney+ te kunnen gebruiken.

Als Belg loont het dus om de komende tijd vooral goed bevriend te worden met een Nederlander.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business