Nieuws

Porsche integreert Apple Music-app in elektrische Taycan

Porsche's volledig elektrische Taycan wordt weer een stuk leuker met een 'in-car datapakket' en integratie met Apple Music.

Porsche meldde maandag in een persbericht dat het in een samenwerking met Apple de muziekstreamingdienst Apple Music gaat integreren in het infotainmentsysteem van zijn splinternieuwe elektrische Porsche Taycan.

Op zichzelf

Het gaat om de individuele app van Apple Music, op die manier kunnen bestuurders van de Taycan (en naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst meerdere auto’s) rechtstreeks gebruik kunnen maken van Apple Music zonder dat ze daarvoor Apple CarPlay voor nodig hebben. De samenwerking is ook een soort charmeoffensief vanuit de Duitse sportwagenbouwer om een inhaalbeweging te maken op vlak van innovatie.

“Porsche en Apple delen dezelfde waarden van gebruikerservaring, tot design en innovatie.” Detlev von Platen, Sales

Specificaties

Het zal mogelijk zijn om vanuit de spraakassistent in de Taycan meteen je muziek te besturen in Apple Music. Verder krijg je als Porschebestuurder exclusieve afspeellijsten te zien, enkel en alleen op Apple Music.

Daar bovenop krijgen eigenaars van de nieuwe Taycan ook een internet data-contract in de wagen. Uiteraard willen zowel Porsche als Apple niet dat je zonder data komt te zitten. Dat zit allemaal inbegrepen in de prijs van de wagen uiteraard (vanaf 150.000 euro). Tot slot krijgen nieuwe en bestaande Porsche-klanten de eerste zes maanden hun Apple Music abonnement volledig gratis.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business