Nieuws

OnePlus TV verschijnt volgende maand in India

Eerst maanden radiostilte, maar nu gaat het plots heel snel met de OnePlus TV. Vorige week werd de naam pas formeel bevestigd en nu onthult het bedrijf dat het toestel volgende maand reeds in India verschijnt.

Vorige week bevestigde OnePlus dat hun televisie officieel door het leven zal gaan als OnePlus TV. De wedstrijd die ze startten waar ze naar een nieuwe naam voor het product zochten, heeft dus niet veel vruchten afgeworpen. Toen was het enigszins teleurstellend dat er naast de naamonthulling geen andere feiten bekend waren over het toestel, maar dat maakt het bedrijf nu ruimschoots goed.

Pete Lau, CEO van OnePlus, heeft op het OnePlus forum aangekondigd dat de OnePlus TV reeds in september verschijnt. Althans, in India. Dit omdat het bedrijf in India goede banden heeft met de tv-makers. Binnen die markt kunnen ze er dus zeker van zijn dat ze hun klanten de beste content kunnen aanbieden op OnePlus TV.

Premium product met opmerkelijk design

Het bedrijf werkt ook hard aan de lancering in Noord-Amerika, Europa en China. Hiervoor moeten ze echter eerst partnerships aangaan met lokale tv-makers. Een lanceringsdatum ontbreekt voorlopig nog.

Met OnePlus TV richt het bedrijf zich opnieuw op een premium product. Zo beloven ze een voortreffelijke beeld- en audiokwaliteit. Andere verkoopsargumenten zijn dan een opmerkelijk design en smart connectivity. Hoe deze beloftes zich vertalen in de praktijk, is echter nog niet geweten. Er zijn immers nog geen productbeelden van het product. Met een lancering voor volgende maand, kunnen we deze echter binnenkort verwachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business