Nieuws

Apple lanceert schoonmaakgids voor Apple Card

Je zou je Apple Card in de toekomst wel eens verkeerd kunnen bewaren.

Intussen is de mooiste kredietkaart uit in de Verenigde Staten. Apple maakt de kredietkaart weer sexy. Een titanium kredietkaart waarop je enkel het logo, je naam en een kleine chip zal vinden. De kaart ziet er behoorlijk exclusief uit, en daar hoort uiteraard een exclusieve behandeling bij.

De Apple Card schoonmaakgids

Sinds dinsdag vind je op de website van Apple een nieuwe ‘How to’. Concreet gaat het om een ‘How to clean your Apple Card’. Inderdaad, je leest het goed. De Amerikaanse iPhonebouwer heeft een korte gids uitgebracht die je uitlegt hoe je de titanium kredietkaart het beste kan onderhouden.

Wil je met je Apple Card pronken? Verzorg ze dan. Het bedrijf waarschuwt dat wanneer de kredietkaart in contact komt met leder of denim, de stoffen vlekken kunnen afgeven op het titanium oppervlak. Daarom raadt Apple aan om vlekken zo snel mogelijk te kuisen met een microfiber doekje of bij voorkeur met isopropyl acohol.

“Veeg voorzichtig af met een zacht, licht vochtig en stofvrij microvezeldoekje.”

‘Niet bij je kleingeld opbergen’

Tot slot geeft het bedrijf nog mee dat je de kaart best niet opbergt in combinatie met andere harde materialen zoals sleutels of kleingeld. Ook die kunnen voor diepe krassen in het titanium oppervlak zorgen. En geef toe, dat zou wel heel jammer zijn. In ieder geval is het duidelijk, de kredietkaart moet zachtaardig behandeld worden, maar Apple laat weten dat de kaart desondanks de vlekken uiteraard gewoon zal blijven werken.

Apple Card is intussen gelanceerd in de Verenigde Staten, maar het is niet duidelijk wanneer de moderne kredietkaart ook bij ons gaat uitkomen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business