Nieuws

Google patenteert smartwatch met camera in display

De Google Pixel Watch werd oorspronkelijk vorig jaar al verwacht, maar tot op vandaag heeft de smartwatch zich nog steeds niet laten zien. Google lijkt er echter wel mee bezig te zijn, dat blijkt uit een nieuw patent van het bedrijf.

Let’s Go Digital toont een nieuw patent van Google omtrent de Google Pixel Watch. Het patent werd reeds medio 2017 ingediend en op 27 augustus 2019 werd het vervolgens gepubliceerd in de databank van het United States Patent and Trademark Office.

Op de schetsen zien we een horloge met een ronde horlogekast en centraal nog eens een cirkel. De titel van de schets is ‘smartwatch with built-in-camera’. Zo weten we meteen ook dat de cirkel in het midden een ingebouwde camera is.

Mogelijk gaat Google dus de eerste smartwatch lanceren met een ingebouwde camera. Uit het patent valt nog niet meteen op te maken waar die camera precies komt te zitten. Het meest logische is dat er een gat in het display komt te zitten voor de camera, maar het is ook niet onmogelijk dat de camera onder het display komt te zitten. Mogelijk krijgen we binnenkort dus meer concrete informatie over de Google Pixel Watch.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business