google play pass

We hoeven mogelijk niet lang meer te wachten op Google's Play Pass, volgens het bedrijf verschijnt de dienst namelijk "binnenkort".

Advertentie

Google werkt druk aan de uitrol van Play Pass. Wie lid is van dat abonnement, krijgt toegang tot een selectie van premium applicaties. Tot die applicaties behoren bijvoorbeeld muziek apps, fitness trackers en games. Bij al die applicaties worden de in-app aankopen ook uitgeschakeld, want abonnees krijgen simpelweg alles. Alles, behalve advertenties. Naar verluidt zou de dienst zo’n 5 dollar per maand kosten. De dienst lekte destijds uit via screenshots van AndroidPolice.

Volgens een officiële tweet van Google, hoeven we bovendien niet lang meer te wachten op de dienst. Veel informatie geven ze niet, behalve dat de dienst er “binnenkort” aankomt. Wachten geblazen dus. Apple werkt eveneens aan een gelijkaardige dienst onder de naam “Apple Arcade”, al is die dienst enkel beperkt tot premium games. Apple zal voor deze dienst de ontwikkeling van sommige games ondersteunen in ruil voor (tijdelijke) exclusiviteit.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here