apple arcade

Apple trapte hun September Event af met concrete details over Apple Arcade. Met die service kunnen gamers genieten van een selectie premium games voor Apple-platformen.

Advertentie

Vanaf 19 september vind je in de App Store een nieuwe knop: Apple Arcade. Klik je op die knop, dan krijg je een selectie van games te zien die te spelen zijn met Apple Arcade. Dat lidmaatschap kost je 4,99 euro voor een familieabonnement, wat inhoudt dat je het kan delen met andere mensen in je Apple gezin. Er is eveneens een gratis proefversie van een maand beschikbaar. Bij de lancering zal de dienst in ruim 150 landen beschikbaar zijn.

Meer dan 100 titels zullen bij de lancering reeds beschikbaar zijn. Verder verschijnen er elke maand nieuwe games, waarvan vele games (tijdelijk) exclusief zijn. Die games zijn vervolgens te spelen op iOS, iPadOS, macOS en tvOS.

Apple zal het Apple Arcade-scherm in de App Store bovendien aandikken met extra content, zoals game guides en trailers. Er worden ook gepersonaliseerde aanbevelingen getoond.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here