Nieuws

Tv-tip: Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates

Wat gaat er toch om in het hoofd van een visionaire genie zoals Bill Gates? Je hoeft er niet langer over te fantaseren, want een nieuwe Netflix-serie brengt antwoord op die vraag.

Vandaag rolt Netflix de docuserie Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates uit. In die driekoppige documentaire poogt Davis Guggenheim om de man achter Microsoft beter te leren kennen. En dat is nodig, want in tegenstelling tot Steve Jobs is Bill Gates meer een man die op de achtergrond wil leven. Enkel door de trailer te bekijken, weet je al dat zijn favoriete dier een hond is, hij het liefst een hamburger eet en dat zijn grootste nachtmerrie is dat zijn hersenen ermee ophouden.

Naast zijn kindertijd en Microsoft wordt er ook heel wat aandacht besteed aan het Bill & Melinda Gates Foundation, het fonds dat hij samen met zijn vrouw oprichtte om filantropische projecten op te starten. Zo wil hij bijvoorbeeld polio uitroeien en een betere en veiligere vorm van kernenergie ontwerpen. Vooral de eerste episode richt zich voornamelijk op dit onderdeel van Bill zijn leven. De tweede episode werpt een betere blik op het uitbouwen van Microsoft en de derde gaat vooral over zijn huidige leven en de antitrustzaak tegen Microsoft.

Wil je een unieke kijk in het leven van een van de rijkste mensen ter wereld? Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates verschijnt vandaag op Netflix.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business