Nieuws

Apple iOS 13.1.2 beschikbaar met fix voor camera en bluetooth

Apple rolt in vliegende vaart nieuwe updates uit voor iOS 13. De afwerking komt nabij. Met 13.1.2 worden talloze vervelende fouten weer opgelost.

Apple is aan een sneltreintempo iOS 13 aan het afwerken. Normaal gezien was de eerste update 13.1.1 voorzien voor 30 september. Intussen krijgen we al een tweede fix voorgeschoteld. De nieuwe update bevat oplossingen voor de camera-app, bluetooth en iCloud.

Apple iOS 13.1.2

Dat de Amerikaanse iPhonebouwer zijn nieuwe updates zo snel pusht is natuurlijk goed. Eigenaars van een iPhone 11 of 11 Pro/Max horen natuurlijk een afgewerkte iOS mee te krijgen. Dat geldt natuurlijk ook voor eigenaars van oudere iPhonemodellen. Het bedrijf doet er alles aan om zijn OS op zoveel mogelijk toestellen nog beschikbaar te stellen, en dat levert natuurlijk de nodige problemen op.

Cameraproblemen

In de nieuwe update pakt Apple de iCloud backupproblemen aan, krijgt de camera-app een update en worden de grootste problemen met HomePod en bluetooth-connecties opgelost. Veel gebruikers hadden problemen iCloud. Die laatste weigerde back-ups te maken of de statusbar bij het maken van een back-up bleef steken.

Verder wilde ook de camera niet mee. Bij veel gebruikers opende de camera-applicatie simpelweg niet. Heel vervelend natuurlijk aangezien we dagelijks toch wel een aantal foto’s maken.

iOS 13.1.2.

 

Hoe updaten

Om de nieuwe update voor iOS en iPadOS binnen te halen ga je naar instellingen > algemeen > software update. Het is belangrijk dat als je al iOS 13 gedownload hebt, je deze nieuwe updates zo snel mogelijk gaat downloaden. Het bedrijf laat er geen gras over groeien, en dat is goed. Doe zo voort!

13.1.2appleBeveiligingios 13iphonemobielnieuws

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals