Nieuws

AirPods met noise-cancelling gespot in iOS 13.2 bèta

AirPods met noise-cancelling, wie zegt daar nu nee tegen? Er is een afbeelding opgedoken in iOS 13.2 bèta die geruchten van een spoedige release aanwakkert.

De nieuwe versie van iOS is inmiddels alweer een tijdje beschikbaar voor veel iPhones. iOS 13 brengt tal van nieuwe features met zich mee, en wordt constant bijgewerkt met bugfixes en andere kleinere verbeteringen. Vandaar dat iOS 13.1 ook al uit is. iOS 13.2 bevindt zich momenteel in een bètafase, maar verklapt mogelijk wel al een saillant detail: er komen waarschijnlijk AirPods met noise-cancelling aan.

AirPods met noise-cancelling ontdekt

Althans, dat is wanneer we een gokje mogen wagen wat onderstaande afbeelding voor moet stellen. Het plaatje toont twee oortjes, waarvan de binnenkanten voorzien zijn van een bolling, wat waarschijnlijk verwijst naar een in-ear versie van de AirPods. Het plaatje is gevonden in een systeemcomponent die te maken heeft met de toegankelijkheidsinstellingen.

Het grootste verschil met de huidige AirPods is zonder meer de binnenkant. Er lijken nu rubberen dopjes gemonteerd te zijn op de oortjes. Deze vind je ook terug in tal van andere (draadloze) oortjes, en sluiten je (vrijwel) volledig af van geluid van buiten. AirPods met noise-cancelling zijn overigens enkele maanden geleden al opgedoken in een leak, waarvan je het bewijs hierboven ziet.

In de iOS 13.2 bèta is er onder meer ruimte voor een ‘focus mode’. Deze optie kan aan- en uitgeschakeld worden, en lijkt gelinkt te zijn aan een noise-cancelling functie. Later deze maand volgt een evenement van Apple, waarin onder meer nieuwe MacBooks, iPads en enkele accessoires worden verwacht. Een nieuwe generatie AirPods zal daar vast en zeker tussen passen.

Lees meer over iOS 13: wat is geoptimaliseerd laden?

airpodsappleapple airpodsios 13ios 13.2

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen