Nieuws

Binnenkort in Tesla: kies je eigen toetergeluid

Eigenaars van een Tesla kunnen binnekort hun toetergeluid kiezen. Scheten en geiten zijn daarbij onderdeel van de mogelijkheden.

Alsof het nog niet gek genoeg was met scheten tijdens het pinken. Gisterenavond Tweette Tesla’s CEO, Elon Musk, dat het binnenkort mogelijk zal zijn voor Tesla-eigenaars om zelf te bepalen welk toetergeluid je wil gebruiken.

Tesla paaseieren

Intussen zit Tesla vol leuke easter eggs en een tijdje geleden lanceerde de autobouwer in een nieuwe update de mogelijkheid om YouTube en Netflix te streamen naar dat prachtige scherm in je wagen.

Zoals vermeld Tweette Elon gisteren over de nieuwe functie. Daar bovenop liet hij weten dat ook scheetjes en geiten tot de mogelijkheden behoren bij het toeteren. Toen een Twittergebruiker vroeg of zee- en junglegeluiden mogelijk waren reageerde de CEO met ‘uiteraard’. Of die mogelijkheid er uiteindelijk zal zijn is natuurlijk gokken. Het leukste aan deze nieuwe functie is een scene uit Monty Pythons Holy Grail.

Monty Python

In de wereldberoemde film gebruiken Koning Arthur en zijn vrienden fictieve paarden. Daarbij gebruiken ze kokosnoten om het galopperen van paarden na te apen. Elon liet weten dat het die galoppeergeluiden beschikbaar stelt als toekomstig toetergeluid.

Een eigenaar van Tesla’s Model 3 zou in de Verenigde Staten al een link naar Monty Python gevonden hebben. Hij hernoemde zijn wagen naar The Rabbit of Caerbannog, het monsterkonijn in de Holy Grail. Toen de man naar de Theater-applicatie in zijn Tesla ging kreeg hij automatisch een nieuwe shortcut naar alle favoriete scenes van verschillende Monty Pythonfilms.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business