Nieuws

Facebook-integratie verdwijnt (tijdelijk) op PlayStation 4

Je zal binnenkort je Facebook-account niet meer kunnen koppelen aan je PlayStation-account. De functie verdwijnt tot contractbesprekingen tussen Sony en Facebook afgerond.

De integratie liet spelers toe om hun grootste prestaties op de PlayStation te delen met hun netwerk op Facebook. Langs de andere kant kon je ook je profielfoto van Facebook instellen als avatar op PlayStation. Vanaf maandag zal deze functie niet meer beschikbaar zijn. Je zal eveneens merken dat je profielfoto verwijderd is. Spelers zullen terug hun eigen avatar moeten instellen. Dat was te lezen in een blogpost van Sony.

Uit een artikel van de gamenieuwswebsite Kotaku werden we wat wijzer over waarom deze functie nu juist verdwijnt. Facebook en Sony zijn op dit moment in volle onderhandelingen om een nieuw contract te sluiten. De functie zal dus maar tijdelijk uitgeschakeld zijn, want beide partijen willen met een nieuw contract de integratie tussen beide platformen juist verbeteren. Maar voor wie graag een beetje opschept met al zijn trofeeën op Facebook, is het dus daar even op wachten.

playstation 4sony

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals