De Speedtest-app is de eenvoudigste manier om de snelheid van het netwerk waar je mee verbonden bent, te testen. Je krijgt binnen de 30 seconden resultaat.

Tile, de Amerikaanse start-up gespecialiseerd in locatietechnologie, heeft zijn populaire bluetoothsticker een ferme update gegeven. Met dit gadget speel je je sleutels niet meer kwijt.


De geruchten over een locatie- en trackingtag van Apple zijn nog volop aan de gang. De geruchtenmolen draait op volle toeren en veel kenners hadden verwacht dat de Amerikaanse iPhonebouwer het nieuwe en verrassende product in september van dit jaar zou lanceren. Alle ogen waren op Tim Cook gericht, maar de CEO repte geen woord over een mogelijke trackingtag. Ondertussen heeft  Tile, de pioneer in locatietechnologie, zijn bluetoothsticker een krachtige update gegeven.

Tile in 2019

De nieuwe bluetoothsticker heet nog steeds gewoon Sticker. Verrassend. Maar het draait niet om de naam. De nieuwe Sticker is een samenwerking tussen Tile en 3M. Samen hebben beide bedrijven een nieuwe lijm ontwikkeld waardoor de Sticker nooit meer los kan komen.

Sticker is nu ook dunner dan ooit te voren en kan op vrijwel alle ondergronden van metaal tot plastic bevestigd worden. Van kampeerspullen tot een afstandsbediening of duur fototoestel. Met de nieuwe sticker kan je tot 45 meter ver je spullen ‘kwijtspelen’ zonder stress.


Tile Sticker

Vernieuwde line-up

Naast de gloednieuwe Sticker lanceerde de start-up ook updates voor zijn Pro, Mate én Slim. De Slim heeft nu het formaat van een kredietkaart en krijgt ook een stijlvoller design zodat het kleine toestelletje naadloos in je portefeuille of bagagelabel past. De nieuwe Slim heeft ook een bereik van 60 meter, wat best wel veel is voor zo’n kleine kaart.

Tile Slim
De nieuwe Slim past zo in je portefeuille.

Zoals gezegd hebben de Mate en Pro ook nieuwe uitvoeringen gekregen. Vandaag heeft de Pro een groter bereik tot wel 120 meter gekregen. Daarmee is de Tile Pro de krachtigste tracker op de markt volgens het bedrijf. Bovendien is de mate ook beter geworden in bereik tot wel 60 meter. De kleinere tracker is veel veelzijdiger en kan gemakkelijk aan quasi elk product gehangen worden.

Prijzen en beschikbaarheid

De Tile Sticker is verkrijgbaar in het zwart voor 39.99 euro en is daarmee ook de duurste tracker van de line-up. Je hebt al een Mat voor 24.99 euro, een Slim voor 29.99 euro en tot slot een Tile Pro voor 34.99 euro. De toestellen zijn al beschikbaar in ons land via Coolblue en Bol.com.