Nieuws

10 miljoen spelers voor FIFA 20: EA trakteert op bonus

De nieuwe FIFA is nog maar net uit en het spel heeft nu al 10 miljoen spelers. EA Sports wil alle gamers bedanken met een extraatje.

FIFA 20, beschikbaar op Playstation 4, Xbox One, pc en switch, is sinds vrijdag 27 september uit. Nu, na twee weken, blijkt dat het spel populairder is dan ooit.

10 miljoen spelers

Inmiddels hebben al 10 miljoen gamers het voetbalspel gespeeld. Daarvan hebben er al 5 miljoen een avatar gemaakt in de speelmodus ‘Volta’. In totaal zijn er 450 miljoen online wedstrijden gespeeld en 1,2 miljard doelpunten gescoord. ‘Dat moet gevierd worden’ dacht ontwikkelaar en uitgever van het populaire spel, EA Sports.

8000 Volta Munten

En dus geeft EA Sports nieuwe spelers die de game voor 17 oktober hebben aangeschaft, 8000 Volta Munten cadeau. Hiermee kun je je avatar voorzien van de nieuwste uitrusting van VOLTA DROP 1. Ben jij al in het bezit van FIFA 20 en wil je de bonus van EA ontvangen? Het enige wat je hoeft te doen is tussen 10 en 17 oktober VOLTA FOOTBALL in te voeren in FIFA 20 en vervolgens kun je je Volta munten ophalen. Als je al begonnen bent met het spelen van Volta Football, dan worden de munten automatisch aan je toegekend. Doe dit wel voor 17 oktober en voor 10.00 uur ‘s ochtends, anders gaat de bonus aan je neus voorbij.

Ook kunnen gamers meedoen aan de nieuwe Volta Football Squad Building Challenge puzzel, hiermee kun je in-game beloningen ontvangen.

 

Meer informatie is te vinden op de website van EA.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business