Nieuws

Ford onthult op 17 november mystieke elektrische Mustang

Op 17 november krijgen we eindelijk die langverwachte elektrische Ford te zien. De wagen zou geïnspireerd zijn op de iconische Mustang.

Ford duikt de toekomst in. Op 17 november zal het eindelijk zijn – langverwachte –  volwaardig elektrische SUV onthullen. Die wagen zal geïnspireerd zijn op de iconische Ford Mustang. Benieuwd wat dat gaat geven. Wordt deze knaller van een EV een ware Tesla rivaal?

Ford Mach E
De Ford Mach E werd in het verleden al gespot. Afbeelding: motor1.com

Ford Mustang

Intussen is de Amerikaanse autobouwer zo’n honderd jaar oud. Van een instituut gesproken. De nieuwe wagen zou Mach E gaan heten en werd de laatste tijd al meerdere keren gespot met een laagje camouflage. Volgens verschillende bronnen zou de Mach E zo’n 50.000 dollar gaan kosten met een autonomie van ongeveer 480 km met een volle batterij.

11 miljard

De nieuwe elektrische SUV maakt deel uit van Ford’s ultieme – 11 miljard dollar – poging om zich mee in de markt van elektrische wagens te gooien. De autobouwer zou naar verluidt van plan zijn om zo’n 40 volwaardig elektrische wagens op de markt te brengen tegen 2022. Kleine nuance: het gaat om de wereldwijde markt waar wij ook deel van uitmaken natuurlijk.

Verder zijn er maar weinig specificaties van de ‘Mustang EV’ publiek. Ook is het niet duidelijk of de wagen ooit naar Europa zal komen. De prijs is alvast hoog genoeg voor een wagen die Ford wil gaan verkopen in massaproductie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business