Microsoft maakt Office beschikbaar voor Androidtablets. Je kan nu mobiel werken in Word, Powerpoint en Excel.

Apple zal op 2 december tijdens een speciaal evenement ode brengen aan de beste apps en games van 2019. Productlanceringen staan niet op het programma.

Het moment dat er een uitnodiging van Apple in de bus valt, weet iedereen dat het tijd is voor een nieuwe productlaunch van het technologiebedrijf. Of toch niet? Op 2 december zal Apple voor de eerste keer een evenement houden zonder effectief nieuwe producten aan te kondigen. Het gaat om een evenement waarbij Apple ode zal brengen aan hun favoriete apps en games van 2019. 

Niet enkel meer online

Apple heeft in het verleden ook steeds hun favoriete apps en games van dat jaar bekendgemaakt, maar toen kreeg dat een pak minder media-aandacht omdat het enkel online gepubliceerd werd. Het is echter logisch dat Apple net nu met een speciaal evenement op de proppen komt. Het bedrijf zet het laatste jaar enorm in op diensten, waaronder Apple TV Plus, Apple Arcade, iCloud en meer. Enkele van deze elementen extra onder de aandacht brengen met een evenement dat ontwikkelaars beloont, lijkt dan ook een heel goede zet van Apple. 

Gematigde lancering Apple TV Plus

Het bedrijf heeft bovendien nog genoeg werk om de community te overtuigen, Apple TV Plus lanceerde enkele weken geleden immers met gematigde reacties en de content leek reviewers niet meteen wild te maken, al kregen de vier nieuwe reeksen betere scores van het publiek zelf.