Nieuws

Tesla pickup Cybertruck heeft actieradius tot 800 kilometer

Tesla stelde vannacht zijn pickup voor die de naam Cybertruck draagt. Een stevige pickup met een enrome kracht en actieradius.

Dit is Tesla’s Cybertruck. De langverwachte futuristische pickup werd vannacht eindelijk van onder de doeken gehaald door Elon Musk.

Tesla’s Exoskeleton

De Cybertruck is naar eigen zeggen gebouwd op basis van een onklopbaar ‘exoskeleton’. Om de stevigheid en duurzaamheid van de Cybertruck aan te tonen liet Elon Musk zijn hoofd van Design, Franz von Holzhausen, met een enorme hamer op het koetswerk kloppen.

De nieuwe pickup zal beschikbaar zijn in 3 opties met 400 km, 482 km en tot wel 800 kilometer aan rijbereik. Rijbereikangst wordt nu écht wel verleden tijd met Tesla’s pickup. En dit alles heeft een vanafprijs van 36 000 euro ongeveer.

Cybertruck

Volgens Tesla zou de nieuwe krachtpatster een betere trekkracht hebben dan een vrachtwagen en nog betere prestaties dan een sportwagen. Zoals gezegd is de nieuwe elektrische pickup beschikbaar in 3 opties: Single Motor RWD, Dual Motor AWD en Tri Motor AWD voor meer kracht en prestaties.

Voor een slordige 6.400 euro extra krijg je de mogelijkheid om je Cybertruck volledig autonoom te gaan laten rijden in de toekomst. Het is mogelijk om de elektrische pickup vandaag al vooruit te bestellen. Dan kan je hier doen. Je betaald vandaag 100 euro op voorhand, en dat bedrag wordt volledig terugbetaald als je de aankoop toch niet doet.

De productie van de pickup is echter nog niet voor vandaag. Volgens Elon staat die ingepland einde 2021 met de eerste leveringen in de V.S. vanaf einde 2022. Best nog wel eventjes afwachten dus.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business