Nieuws

Fortnite heeft Star Wars-koorts te pakken

Naast het toevoegen van enkele personage uit de Star Wars-films, organiseert Fortnite een heus Star Wars-evenement op zaterdag.

Op woensdag 18 december komt de nieuwste (en laatste?) episode uit de Star Wars-reeks Rise of Skywalker uit in de cinemazalen. Een moment waar veel fans al een tijdje op zitten te wachten. Daar moeten we de ontwikkelaars van de game Fortnite duidelijk ook onder rekenen. Want het spel is de afgelopen dagen volledig in een intergalactisch jasje gedompeld.

Gisteren werd op de officiële Twitter-pagina van Fortnite bekend gemaakt dat enkele van de personages van de meest recente films als speelbaar personage zijn toegevoegd aan de game. Dat zijn meer bepaald de helden van het verhaal Rey (in de films vertolkt door Daisy Ridley) en Finn (John Boyega). Ook de First Order is vertegenwoordigd in de vorm van een knalrode ‘Sith Stormtrooper’, die in de trailers voor het eerst opdook. Elk apart kosten ze 1500 V-Bucks, te samen 3500 V-Bucks. In een ‘normale’ munteenheid is dat ongeveer €15 of €35. Daarnaast zijn nog enkele attributen toegevoegd zoals een TIE-Fighter ruimteschip, of enkele wapens.

Evenement

Alsof dit alles nog niet voldoende gekheid op een stokje is, bereikt de Star Wars-koorts dit weekend pas helemaal een hoogtepunt. Dan organiseert Fortnite een speciaal evenement voor de Star Wars-fans onder zijn fanbase. Dat wordt samen georganiseerd met de regisseur van Rise of Skywalker, J.J. Abrams. Die zal nog niet eerder vertoonde clips van de film live tonen tijdens wedstrijden.

fortniteontspanningstar wars

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals