Nieuws

Mobiele app YouTube laat stemopdrachten toe tijdens cast 

Je kan nu ook video’s opzoeken op de mobiele app van YouTube terwijl je chromecastet naar een groter scherm. YouTube heeft de nieuwe feature, die zowel op iOS als Android werkt, zonet aangekondigd.

Het videoplatform kondigde aan dat het vanaf nu mogelijk zal zijn om YouTube te bekijken op je PS4 en de PS4 Pro.

YouTube is van plan de opties voor chromecasten sterk uit te breiden. De Duitse website SmartDroid heeft namelijk een experimentele feature ontdekt die enkel en alleen voor een select publiek van Android-gebruikers zal uitrollen. De nieuwe feature zou de mobiele YouTube-app naar verluidt omvormen tot een soort van afstandsbediening terwijl je aan het chromecasten bent.

Voorlopig kan je de app enkel gebruiken om om play of pause te drukken en om het volume wat aan te pasten wanneer je chromecastet naar een TV-scherm. De updates zullen er echter voor zorgen dat je makkelijker naar video’s op zoek kan gaan, en geeft je ook sneller toegang tot captions en kwaliteitsinstellingen. Die nieuwigheden bereik je door middel van het volumepaneel dat verschijnt wanneer je op de cast-knop drukt. Tenminste; als je bij de ‘happy few’ bent die geselecteerd werden voor de update.

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business