Van eenvoudige organisatorische tips tot best practices voor beveiliging en specifieke manieren om met Gmail om te gaan, hier zijn enkele tips om je mailbox onder controle te houden.

Kalanick is de mede-oprichter van Uber en wil zich nu meer focussen op ‘nieuwe businessondernemingen en filantropie’.  

Travis Kalanick, mede-oprichter van Uber, stapt op bij de raad van bestuur van Uber. Het nieuws komt er nadat Kalanick meer dan 2,5 miljard dollar van zijn aandelen had verkocht. Dat is meer dan negentig procent van zijn aandeel. Door op te stappen bij de Raad van Bestuur en door zijn aandelen te verkopen heeft Kalanick zich effectief afgesneden van het bedrijf dat hij zelf mee hielp oprichten.

Kalanick’s laatste werkdag valt op 31 december. Na zijn vertrek zal hij zich naar eigen zeggen meer focussen op ‘nieuwe businessondernemingen en filantropie’. Waarschijnlijk is die uitspraak een verwijzing naar zijn nieuwe start-up, CloudKitchens, waarover Kalanick opschept dat het ‘groter zal worden dan Uber’. Tegen donderdag zal Kalanick al zijn aandelen bij Uber verkocht hebben, meldt de New York Times.

‘Aan het einde van dit decennium, en met Uber nu als beursgenoteerd bedrijf, lijkt het moment aangebroken voor mij om me te focussen op mijn nieuwe zaken en filantropische projecten.’