Belgisch leider in databeheer Collibra mag zich de eerste Belgische start-up noemen met een waardering van meer dan een miljard dollar.

Fortnite Chapter 2, seizoen 2 zit er na lang wachten eindelijk aan te komen. Spelers kunnen veel verwachten, waaronder Harley Quinn.

Epic Games, de makers van het populaire Fortnite hebben via hun website aangekondigd dat seizoen 2 van Fortnite Chapter 2 van start zal gaan op donderdag 20 februari. 

Fortnite en Harley Quinn

Seizoen 1 ging van start in oktober, toen een nieuw eiland werd bekendgemaakt nadat een zwart gat de originele spelwereld vernietigd had. Dit maakt van seizoen 1 het langste seizoen tot nu toe en spelers zaten dan ook vol ongeduld te wachten op deze aankondiging. Epic geeft nog niet meteen alles prijs dat er staat te gebeuren, maar laat alvast weten dat alles duidelijk zal worden in de komende weken. Er zouden alvast wel meer challenges komen en een nieuw evenement dat twee weken zal duren. Geruchten doen ook de ronde dat er een speciale promotie zit aan te komen tussen Fortnite en Birds of Prey, de film met Harley Quinn in de hoofdrol die op 7 februari zal verschijnen. 

Fortnite update 11.50

Naast de start van het tweede seizoen van Chapter 2, zit er ook een nieuwe update aan te komen. Patch 11.50 zal begin februari live gaan en zal de overstap betekenen naar de ‘Chaos physics engine’ van de Unreal Engine waarop het spel momenteel draait. Dit betekent dat Fornite er anders zal gaan uitzien en om die overgang vlot te laten verlopen zal Epic Games de overgang eerst uittesten op een kleine groep spelers, om zo naar feedback te kunnen luisteren en verbeteringen aan te brengen. 

Gerelateerde artikelen

Fortnite en PUBG-gamers zijn gefrustreerd over fouten in iOS 13 (en zij niet alleen)

De release van iOS 13 is niet vlekkeloos verlopen. Er zouden nog heel wat problemen zijn met het nieuwe besturingssysteem. Onder andere spelers van Fortnite en PUBG ondervinden er flink hinder van.