Nieuws

Volg het sneeuwballengevecht van OnePlus!

Om 15u stelt OnePlus zijn snowbots voor via een sneeuwballengevecht dat via YouTube kan gevolgd worden!

Update (16u): De livestream en het evenement lijken te zijn uitgesteld naar morgen 13u. De exacte reden hiervoor is onbekend.

Vorige week pakte smartphonefabrikant OnePlus uit met een speciale aankondiging. Het heeft namelijk Snowbots ontwikkeld, robots met als enige functie het afvuren van sneeuwballen. Dat kunnen ze wel tegen een snelheid van 120 km/u!

Niemand weet eigenlijk hoe die Snowbots er eigenlijk uitzien. Maar lang zullen we niet meer moeten waxhten. Vandaag stelt OnePlus ze namelijk voor aan het grote publiek. En hoe kunnen ze dat anders doen dan aan de hand van een heus sneeuwballengevecht. Om 15u zullen de robots het in Lapland opnemen tegen elkaar en mensen in een sneeuwballengevecht. OnePlus zal de epische strijd live streamen via YouTube.

Hoe deelnemen?

Heb je een OnePlus-smartphone, dan kan je zelfs deelnemen aan het sneeuwballengevecht! Daarvoor moet je naar de toegewijde pagina voor de Snowbots op de webpagina van OnePlus surfen met je smartphone. Als je een OnePlus-account hebt, log je je er op in. Je kan dan via je smartphone de controle krijgen over een Snowbot en enkele sneeuwballen naar je tegenstander afvuren.

Na vandaag zal de sneeuwpret nog zeker niet voorbij zijn. Tot en met 12 maart organiseert OnePlus een digital sneeuwballentoernooi. Wil je dit spektakel niet missen? Zorg er dan voor dat je om 15u de livestream meepikt!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business