Coyote

We moeten allemaal ons steentje bijdragen. Ook Coyote toont vanaf nu een melding bij het instappen om je te waarschuwen voor onnodige verplaatsingen tijdens de coronacrisis.

Advertentie

De federale regering verspreidt de informatie over de verplaatsingsbeperkingen van de bevolking rechtstreeks via de schermen van de 1.650.000 leden van de Coyote-community.

Tijdens deze coronacrisis heeft de federale regering zopas strenge maatregelen genomen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus onder de bevolking.

Coyote in België

Een van de voornaamste maatregelen is een verbod op verplaatsingen en een algemeen huisarrest. Enkel essentiële verplaatsingen zijn voortaan toegelaten (voedsel kopen, naar de apotheek of dokter gaan, een hulpbehoevend familielid helpen, of gaan werken als thuiswerk niet mogelijk is). Deze maatregel is van kracht sinds woensdag 18 maart 2020 om 12u ‘s middags.

Meer dan 1,6 miljoen personen worden dus potentieel op de hoogte gebracht van de nieuwe maatregel zodra zij zich willen verplaatsen. 

De boodschap gaat als volgt:

Info mobiliteit federale overheid = verplaatsingen beperkt. Respecteer deze instructies

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here