InterSystems, wereldwijd marktleider in informatietechnologieplatforms voor gezondheids-, bedrijfs- en overheidsapplicaties, heeft aangekondigd dat zijn IRIS Data Platform™ beschikbaar is sinds 15 januari op Amazon Web Services Marketplace. Het platform is nu verkrijgbaar bij de drie grootste cloud computing-providers: AWS, Google Cloud en Microsoft Azure.

Advertentie

InterSystems IRIS Data Platform™ is een technologische basis die alle functies van gegevensbeheer binnen één enkel platform biedt: opslag, interoperabiliteit en analyse van real-time gegevens. Het platform laat de ontwikkeling toe van applicaties die de besluitvorming vergemakkelijken alsook een vlotte gebruikerservaring voor alle kanalen van een organisatie garanderen, ongeacht de sector, van openbare diensten tot gezondheidszorg, financiële dienstverlening en logistiek. Het is beschikbaar in twee versies “Free Community” en BYOL – “Bring Your Own License”.

 

Met één muisklik kunnen klanten en ontwikkelaars het platform nu ontvangen. Ontwikkelaars kunnen zo  eenvoudig verschillende modules uitproberen:

  • “Quick Start” die de ontwikkeling versnelt door het gebruik van de multi-modelarchitectuur
  • Ontwikkeling op IRS van InterSystem met Java en .NET
  • Optimalisatie van SQL-prestaties en big data datamining, inclusief de Apache Spark-connector geïntegreerd in het platform.

 

Met AWS Marketplace kunnen klanten van InterSystems onmiddellijk het IRS Data Platform ™ aanschaffen, migreren en gebruiken. AWS zorgt voor alle facturatie, betalingen en productondersteuning. Zo wordt het dagelijks leven van de financiële en IT-afdelingen veel eenvoudiger. Bedrijven kunnen het verenigde gegevensplatform snel implementeren in een krachtige en zeer beschikbare cloudomgeving. Ze kunnen ook nieuwe innoverende toepassingen ontwikkelen en deze beschikbaar stellen terwijl tegelijkertijd de time-to-market korter wordt.

 

“De certificering door AWS Marketplace is de derde in de afgelopen zes maanden op een belangrijke marktplaats, ” aldus Carlos Nogueira, Verantwoordelijk Data Platforms bij InterSystems.. “De hedendaagse bedrijven hebben nood aan flexibiliteit om te kiezen hoe hun applicaties kunnen ingezet worden om de vraag van de markt voor te zijn. InterSystems streeft naar een cloud-first benadering waarmee zijn partners en klanten snel datagedreven toepassingen kunnen ontwikkelen, die klantervaring en operationele efficiëntie op alle niveaus van het bedrijf verbeteren en ook in sommige sectoren levens redden. “

Advertentie