Een paar dagen geleden werd vernomen dat ESET, wereldleider in cybersecurity, een van de topposities bekleedt in de lijst G2’s Best Software Companies voor de EMEA regio – een classificering opgesteld op basis van meer dan 66.000 beoordelingen door gebruikers van softwareproducten.

G2, de site voor wereldwijde gebruikersbeoordeling waarmee bedrijven slimme koopbeslissingen kunnen nemen, kende ESET de 4de plaats toe in een evaluatie die rekening hield met ongeveer 900 bedrijven actief in de EMEA-regio. G2 beschikt over 750.000+  beoordelingen van gebruikers, 80.000+ producten en 1.600 + technische en servicecategorieën, waardoor ESET’s erkenning een uitzonderlijke prestatie is.

ESET biedt toonaangevende IT-beveiligingssoftware aan meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd, van families en KMO’s tot grote ondernemingen en organisaties. De oplossingen gaan van eindpunt en mobiele beveiliging tot encryptie en authenticatie met twee factoren.

Ranson Burkette, verantwoordelijke Global PR bij ESET, legt uit: “We zijn bijzonder fier over onze uitgebreide lijst beloningen, met prijzen als VB100, Forrester Wave en de erkenning als enige challenger in het Magic Quadrant van Gartner. Het is gewoon fantastisch om voor de tweede keer erkend te worden  in de prestigieuze onderscheidingen van G2 waar we geïdentificeerd worden als een van de beste bedrijven in EMEA door recensenten van over de hele wereld.”

Godard Abel, CEO van G2, voegt hieraan toe : “ G2’s steeds grotere en diepgaande productrecensie en  verkeer op de site genereert meer dan 5 miljoen gegevens om kopers de weg te wijzen door de complexe wereld van digitale transformatie. In onze ‘Best Software Companies in EMEA’ lijst, gebruiken we deze gegevens om de bedrijven te identificeren waarvan onze gebruikers zeggen dat ze de beste hulp krijgen om hun potentieel te bereiken.”