Nieuws

NBA sterren strijden tegen elkaar in virtueel toernooi

De beste spelers van de Amerikaanse basketcompetitie NBA mogen hun basketkunsten laten zien in de videogame NBA 2K.

Voor fans van de NBA, de grootste basketcompetitie ter wereld, zijn het maar sombere weken. Al sinds 12 maart ligt het Amerikaanse basketbalkampioenschap stil nadat speler Rudy Gobert van Utah Jazz positief testte op het coronavirus. Net zoals voor de meeste sportcompetities is het op dit moment afwachten vanaf wanneer ze weer verder kunnen spelen.

Nu is er toch weer goed nieuws voor basketfans overal ter wereld. Neen, de competitie gaat nog niet verder, maar fans zullen enkele van hun favoriete spelers binnenkort toch weer aan het werk kunnen zien. NBA kondigde gisterenavond aan dat er een virtuele competitie zal georganiseerd worden, waarin elk team zal vertegenwoordigd worden door één van hun eigen spelers.

https://www.youtube.com/watch?v=Zq_6pNWUyE8&feature=emb_logo

NBA 2K20

Zij zullen tegen elkaar strijden in de game NBA 2K20, de laatste editie van de NBA 2K-reeks die elk jaar uitkomt. Enkele grote namen die meedoen zijn Kevin Durant, Trae Young en Hassan Whiteside. De sterren van de NBA krijgen dus de kans om zichzelf te besturen in de game, en te tonen of ze naast het veld even goed zijn dan op het veld.

Omdat er toch geen sport is om naar te kijken, zullen de wedstrijd zelfs live worden gezonden op de Amerikaanse televisiezender ESPN, die de rechten bezit op de NBA. Ook via YouTube, Facebook en Twitch zal het toernooi kunnen gevolgd worden. Het toernooi zal deze vrijdag starten, en de finale is voorzien voor 11 april. Wie wordt kampioen?

La Liga

NBA volgt hiermee het voorbeeld van La Liga, de Spaanse voetbalcompetitie. Om de heren voetballers toch wat te entertainen tijdens deze voetballoze periode, organiseerde de Spaanse bond een virtueel FIFA-toernooi. Dat toernooi werd gewonnen door Real Madrid, vertegenwoordigd door speler Marco Asensio.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business