Nieuws

Nederlands e-bikemerk Mokumono introduceert lichtgewicht Delta S

Mokumono Delta S
Wie nog op zoek is naar een leuke e-bike voor het seizoen zou wel eens overtuigd kunnen zijn door deze lichtgewicht Mokumono Delta S.

Coronacrisis of niet, fietsen kunnen en mogen we nog altijd. En voor wie nog op zoek is naar een leuke e-bike kan de Mokumono Delta S wel interessant zijn. Het Nederlandse fietsmerk heeft deze week zijn eigen e-bike geïntroduceerd. Wat daar vooral aan opvalt is het gewicht van de e-bike; amper 14,5 kilogram.

Mokumono Delta S

Mokumono Delta S

Het bedrijf is nog redelijk nieuw. In 2018 lanceerde de fietsenmaker zijn eigen designfiets. Zeg maar, de conceptwagen onder de fietsmerken. Het model kostte 1690 euro en kon tot 11 versnellingen hebben. Het grote verkoopargument toen was vooral het feit dat het frame in Nederland ontwikkeld en geproduceerd werd.  

Nu heeft Mokumono een volwaardige e-bike opvolger van die designfiets op de markt gebracht, die meteen ook in verkoop is gegaan. De Delta S lijkt redelijk hard op zijn voorganger en heeft ook een frame dat gemaakt wordt in Nederland. Met een batterijpak van 250Wh zou je met de Delta S zo’n 60 kilometer ver moeten kunnen gaan.

Opladen duurt ongeveer twee uurtjes voor een volle batterij. Maar het voornaamste is het gewicht. In vergelijking met bijvoorbeeld de VanMoof weegt de Delta S relatief weinig met amper 14,5 kilogram.

Prijzen en beschikbaarheid

Bovendien is de Delta S voorzien van een ingebouwde GPS en alarm. Je kan dus een alarm instellen wanneer iemand hem probeert te bewegen als de fiets nog op slot is. Verder kan je de fiets bedienen aan de hand van een mobiele app. Helaas betaal je voor die extra opties wel zo’n 150 euro meer.

De Mokumono Delta S staat te koop in de webshop voor 2990 euro en is verkrijgbaar in zilver en geel. Je kan ook zelf voor een andere kleur kiezen maar dan betaal je wel 250 euro meer bovenop de basisprijs.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business