Nieuws

Deze e-bike ‘Angell’ heeft een ingebouwd navigatiesysteem

Angell
Angell is ontworpen door een wereldberoemde designer en dat merk je. Ontdek deze nieuwe e-bike die vanaf mei al beschikbaar is.

De wereldberoemde ontwerper Ora Ito heeft in samenwerking met e-bikebouwer Angell een elektrische fiets gebouwd die op alle vlakken scoort: design, veiligheid én comfort. Dit is Angell.

e-bike Angell

De kans dat je al een e-bike gezien hebt met deze vormen is zeer klein. Angell lijkt redelijk uniek te zien. De fiets is gemaakt van aluminium en weegt 13,9 kilogram. Angell is dus nog licht ook. De fiets heeft een afneembatterij die minder dan 2 kilogram weegt en heeft voor de veiligheid hyperbolische lichten waardoor de bestuurder van de fiets altijd het verlichte pad kiest.

Wat opvallend is aan de e-bike is het ingebouwde touchscreen vooraan in het stuur. Dat touchscreen is de cockpit van de fiets. Van hieruit bepaal je je route, in welke modus je gaat rijden en of de fiets extra kracht moet bijzetten. Een eerste blik op het UI van de cockpit doet heel hard denken aan Apple’s iOS.

Veiligheid

Zoals vermeld scoort deze fiets ook top op vlak van veiligheid. De e-bike heeft slimme richtingaanwijzers, remlichten, een cockpit die vibreert bij gevaar en je krijgt ook een valwaarschuwing te zien op het scherm. Uiteraard kan je je fiets ten allen tijde volgen via geolokalisering op je smartphone.

Heel dat pakketje is vanaf mei dit jaar beschikbaar met een redelijke range van 70 kilometer. Angell kost je 2690 euro of 75 euro per maand. Het is mogelijk om je nu al in te schrijven voor een pre-order.

https://www.youtube.com/watch?v=L2II61nhPDI&feature=emb_title

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business