Nieuws

Binnenkort kan je in WhatsApp met 8 videobellen

WhatsApp
WhatsApp wordt er alleen maar beter op aan deze snelheid.

WABetaInfo ontdekte in de meest recente testversie van WhatsApp een nieuwe mogelijkheid om met 8 mensen tegelijk te videobellen. De capaciteit wordt daarmee verdubbeld.

WhatsApp videobellen

Dat wil dus zeggen dat we binnenkort met 8 mensen tegelijk kunnen gaan videobellen via WhatsApp, hoera! Momenteel is de dienst van de chatapp beperkt tot vier personen. Wat heel weinig is in vergelijking met andere chat/videochatdiensten. Zoals je wel weet gebruiken we met z’n allen dit soort diensten een stuk meer dan voor de pandemie.

Daarom is deze vernieuwing bij WhatsApp zeker welgekomen. Vermoedelijk zal de update heel binnenkort uitgerold worden naar gebruikers op iOS en Android.

Families

Het leuke aan deze verdubbeling is het feit dat heel wat families nu gratis met 8 zullen afspreken. Vaak hebben bepaalde apps nog limieten, zoals een maximum van 40 minuten bij Zoom. Goed nieuws voor vriendengroepen en grotere families dus.

Ben je geen fan van WhatsApp? Dan kan je ook gebruikmaken van Skype zonder account, of Google Meet zelfs via Gmail. Verder is er nog Teams, Zoom en FaceTime. Keuze genoeg!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business