Zoombombing

Om geld in te zamelen voor een goed doel, kwam de volledige cast van Lord of The Rings nog eens samen via een Zoommeeting georganiseerd door Josh Gad.

Advertentie

De reünie was de eerste aflevering van een miniserie ‘Reunited Apart’ die de acteur Josh Gad (Beauty and the Beast, Frozen) gestart is. Ten voordele van goede doelen brengt hij via de populaire videochatapplicatie Zoom de cast van een bekende film of serie samen om de herinneringen nog eens boven te halen. Als eerste was die van de legendarische trilogie Lord of the Rings aan de beurt.

Een voor een verschijnen alle acteurs in de meeting. Sir Ian McKellen, Elijah Wood, Orlando Bloom en alle andere leden van de Fellowhip maakten maar al te graag even tijd voor het goede doel. De opbrengsten van de video gaan immers rechtstreeks naar No Kid Hungry, een organisatie die zich inzet om hongersnood in de Verenigde Staten te bestrijden. De video die op YouTube ondertussen al bijna 2 miljoen keer bekeken is, bracht al meer dan 80.000 dollar op. Enkel Christopher Lee (Saruman) kon er helaas niet bij zijn; de Britse acteur overleed in 2015 na hartfalen.

Het was een gezellig weerzien met de Lord of the Rings-cast.

Nostalgie

Voor wie fan is van Lord of the Rings, zal de video met de toepasselijke titel ongetwijfeld nostalgische herinnering oproepen. De acteurs rakelen één voor één hun beste herinneringen op aan het maken van de films, en als fan kom je misschien nog wat leuke feitjes te weten. En anders kan je ongetwijfeld genieten van de anekdotes, of de vele scènes die de acteurs samen nog eens naspelen. Ook laten sommige acteurs enkele van de rekwisieten zien die ze hebben bijgehouden.

Als dat alles nog niet genoeg is, komen we eindelijk te weten wat Sean Bean (Boromir) vindt van de ‘One does not simply walk into Mordor’-meme. Regisseur Peter Jackson en componist Howard Shore komen er aan het einde van de reünie ook nog even bij. Het slotakkoord van Billy Boyd (Pepijn) zal je helemaal kippenvel bezorgen als je dat tegen dan nog niet had.

Heb je 50 minuten te vullen vandaag, dan is de video een zeer leuke ontspanning. Een beetje positivisme kunnen we meer dan ooit gebruiken. En je steunt er nog eens het goede doel mee!

Advertentie

Gerelateerde artikelen

John Krasinski, Jim van The Office, lanceert YouTube-kanaal met enkel goed nieuws

John Krasinski mag dan in zijn home office zitten, maar de acteur weet nog steeds positieve vibes de wereld in te sturen. Met gastoptreden van Steve Carell.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here