Nieuws

Spike app maakt van je inbox een chatbox

Spike
Ken jij Spike al? Een nieuwkomer in mail-, chat en app-land die je manier van samenwerken en e-mailen drastisch aanpakt.

Spike bestaat ondertussen al een tijdje. Maar de applicatie is nog niet overal even gekend. Toch is dit platform een heel waardig alternatief voor je saaie mailbox geworden. De app brengt alles samen: Slack, Outlook, notities, herinneringen, agenda en zelfs videocalls. Je hoeft eigenlijk niet meer uit Spike te komen als je het goed gebruikt.

Deze week heeft Spike een nieuwe versie gelanceerd. In versie 2.9.1 zijn twee grote nieuwigheden bijgekomen: notities en taken.

Spike notities en taken

Best wel handig, vanuit je nieuwe mailbox/chatbox kan je met een simpele klik meteen notities en herinneringen toevoegen. De nieuwe toevoegingen kunnen best een goed alternatief vormen voor je bestaande notitie-app zoals Todoist of iets dergelijk.

Het e-mailalternatief is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android en heeft ook een webversie. Dat maakt de applicatie nu net zo handig, op elk platform krijg je dezelfde melding en het platform synchroniseert naadloos met al je toestellen.

Interesse? Meld je aan langs hier of download Spike voor je favoriete toestel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business