Logitech MX Master

Logitech heeft zijn populaire MX Keys en Master 3 gelanceerd, speciaal voor Mac.

Vandaag heeft Logitech de nieuwe Logitech MX Master 3  en MX Keys voor Mac aangekondigd. Logitech’s populaire, hoogwaardige muis en toetsenbord zijn nu allebei geoptimaliseerd voor Apple’s ecosysteem. Dat maakt dat miljoenen gevorderde designers er eindelijk mee aan de slag kunnen op hun Mac of iPad.

Logitech MX Master 3 voor Mac

De Logitech MX Master 3 voor Mac is een geavanceerde, draadloze muis, die ontworpen is om je werkzaamheden op Mac en iPad naar een hoger niveau te tillen met de bekende kenmerken van de Master Series, waaronder de nieuwste generatie MagSpeed Scroll Wheel. Hiermee kan de gebruiker geruisloos schakelen van de uiterst nauwkeurige ‘click-to-click’ modus naar de ‘hyper-fast’ modus.

Daarnaast beschikt de muis over een comfortabele vorm met een geoptimaliseerde plek voor je duim, waardoor je gemakkelijk bij het wiel en de knoppen aan de zijkant van muis kunt. Dankzij de Darkfield 4000 DPI sensor is het mogelijk om op ieder oppervlak te werken, zelfs op glas, en om iedere keer precies de juiste pixel te raken terwijl je werkt aan een gedetailleerd ontwerp in Photoshop. Met app-specifieke profielen voor onder andere Adobe, Google Chrome en Safari werk je zo optimaal mogelijk en de batterij, die kan worden opgeladen tijdens gebruik, gaat tot wel 70 dagen mee.

Logitech MX Keys voor Mac

De Logitech MX Keys voor Mac is een geavanceerd, draadloos en verlicht toetsenbord en biedt gebruikers de beste type-ervaring met vloeiende toetsaanslagen en een nauwkeurige, tastbare reactie wanneer toetsen worden ingedrukt.

Daarnaast is het toetsenbord uitgerust met slimme achtergrondverlichting die je handen detecteert en de toetsenbordverlichting automatisch aanpast. De MX Keys voor Mac heeft geoptimaliseerde firmware, laadt op via USB-C naar USB-C en maakt het makkelijk om vrij te bewegen in de ruimte. 

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech MX Master 3 en Logitech MX Keys voor Mac zijn vanaf juli 2020 verkrijgbaar op Logitech.com, Bol.com, Coolblue.be en MediaMarkt.be met een verkoopprijs van €109 per stuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here