iOS 14

Wie kan er niet wachten op iOS 14?

Advertentie

Apple laat je niet langer wachten op iOS 14. Normaal gezien is het nieuwe mobiele besturingssysteeem van de iPhonegigant pas beschikbaar bij lancering van de nieuwe iPhone. Maar dit jaar ligt dat anders.

iOS 14

Vanaf vanavond kunnen alle gebruikers van een iPhone 6S of hoger de nieuwe iOS downloaden op hun toestel. Ze kunnen vanaf dan gebruikmaken van een resem nieuwigheden die we graag zien komen. Zo zal het bijvoorbeeld mogelijk zijn om de standaard browser aan te passen, kan je app-bibliotheken creëren voor meer overzicht en brengt Apple widgets terug naar het homescreen van de iPhone.

Verder krijgt Siri een upgrade waarbij de spraakassistent niet meer je gehele scherm inpalmt en ondersteunt de iPhone eindelijk picture-in-picture bijvoorbeeld bij Netflix.

iOS 14 downloaden en installeren

Het nieuwe besturingssysteem zal vanaf vanavond beschikbaar zijn. Vermoedelijk vanaf 19.00 uur. Je iPhone zal je daarvoor een melding geven. Handmatig downloaden en installeren kan via instellingen > algemeen > software update. Check hier of je toestel het nieuwe OS kan draaien.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Deze Apple iPhones zullen iOS 14 ontvangen

iOS 14 zou op alle apparaten draaien die vandaag iOS 13 hebben.

Overzicht: Dit zijn alle nieuwe functies van iOS 14

Dit najaar verschijnt de nieuwe update voor je iPhone: iOS 14! Wij maakten een overzicht van alle nieuwe functies en mogelijkheden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here