Nieuws

iOS 14 nu beschikbaar voor je iPhone

iOS 14
Wie kan er niet wachten op iOS 14?

Apple laat je niet langer wachten op iOS 14. Normaal gezien is het nieuwe mobiele besturingssysteeem van de iPhonegigant pas beschikbaar bij lancering van de nieuwe iPhone. Maar dit jaar ligt dat anders.

iOS 14

Vanaf vanavond kunnen alle gebruikers van een iPhone 6S of hoger de nieuwe iOS downloaden op hun toestel. Ze kunnen vanaf dan gebruikmaken van een resem nieuwigheden die we graag zien komen. Zo zal het bijvoorbeeld mogelijk zijn om de standaard browser aan te passen, kan je app-bibliotheken creëren voor meer overzicht en brengt Apple widgets terug naar het homescreen van de iPhone.

Verder krijgt Siri een upgrade waarbij de spraakassistent niet meer je gehele scherm inpalmt en ondersteunt de iPhone eindelijk picture-in-picture bijvoorbeeld bij Netflix.

iOS 14 downloaden en installeren

Het nieuwe besturingssysteem zal vanaf vanavond beschikbaar zijn. Vermoedelijk vanaf 19.00 uur. Je iPhone zal je daarvoor een melding geven. Handmatig downloaden en installeren kan via instellingen > algemeen > software update. Check hier of je toestel het nieuwe OS kan draaien.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business