Xiaomi Folding e-Bike

De nieuwe Xiaomi Mi Smart Electric Folding Bike, wat een lange naam, is nu beschikbaar in België via Fnac.

Advertentie

Xiaomi’s elektrische vouwbare fiets werd in het voorjaar van 2020 al aangekondigd. Vanaf deze herfst zal hij ook beschikbaar zijn in België, meerbepaald bij Fnac & Vandenborre.

Xiaomi Mi Smart Electric

Xiaomi stelt de Mi Smart Electric Folding Bike nu ook beschikbaar in België. Onze noorderburen konden er al een tijdje van profiteren, nu is het aan ons. Volgens het merk gaat het om een geheel nieuwe elektrische vouwfiets met een TMM4-koppelsensor, waarmee minder kracht op de pedalen hoeft worden uitgeoefend. Hij heeft vier verschillende standen voor verschillende niveaus van rijondersteuning.

Shimano

De fiets wordt geleverd met een 250W high-speed borstelloze motor waardoor hij sneller accelereert en gemakkelijker trapt. Het ingebouwde Shimano 3-speed-systeem biedt extra ondersteuning, zelfs zonder krachtondersteuning. De Li-ion 18.650-batterij zorgt voor een actieradius van 45 km op een enkele lading.

Bovendien is de fiets dankzij een radiaal opvouwbaar ontwerp en een gewicht van slechts 14,5 kilo makkelijk op te slaan én mee te nemen. Voor een nog meer ononderbroken rijervaring kunnen fietsers ook realtime indicatoren zoals de batterijstatus bekijken op het 1,8” digitale lcd-display van de fiets. Het is ook mogelijk om hun activiteitsgegevens bij te houden door de fiets te verbinden met de Mi Home-app.


De Mi Smart elektrische vouwfiets is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 999 euro en vanaf nu te koop bij Fnac en Vandenborre.

Zoek je nog een e-bike? Check dan onze uitgebreide koopgids.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here