Nieuws

Office voor iPadOS ondersteunt nu trackpad en muis

Office iPadOS
Office voor iPadOS wordt deze week weer een stukje beter. De ondersteuning voor een muis en trackpad wordt vandaag uitgerold.

Eerder dit jaar beloofde Microsoft ons al om muis- en trackpadondersteuning in te bouwen voor Office op de iPad. Deze week heeft de softwaregigant laten weten dat die ondersteuning deze week via een update wordt uitgerold. Office voor iPad heeft dus eindelijk die langverwachte trackpadondersteuning.

Zowel PowerPoint, Excel als Word voor iPadOS bieden nu dus ondersteuning waardoor je perfect met je muis aan de slag kan op je iPad, iPad Pro of iPad Air.

Office voor iPadOS

Wie bijvoorbeeld gebruikmaakt van een Apple Magic Keyboard met extra trackpad kan nu ook met zijn vinger eenvoudig navigeren door de Office apps. Tekst, afbeeldingen, objecten, slides en ga zo maar door. Alles werkt zoals je je muis en trackpad zou gebruiken op macOS of Windows.

Verder heeft Microsoft ook een stabieler en vlottere UI ingebouwd waardoor alles nog beter aanvoelt. Alle Office apps voor iPadOS hebbe een nieuw efficiënter lint gekregen waarin alle gekende Officeknopjes zitten.

Bovendien wil de softwaregigant in de komende maanden nog heel wat extra updates uitbrengen om verschillende Excel-docs tegelijk te openen. Er komt betere ondersteuning voor cloudopslag en ga zo maar door. De onderteuning voor muis en trackpad wordt sinds vandaag uitgerold. De functies zouden in de komende dagen beschikbaar moeten zijn voor alle gebruikers op iPadOS.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business