Spotify Podcasts

Dat Spotify fel aan het investeren is in zijn podcastbusiness is duidelijk. Gebruikers kunnen nu eindelijk aparte afleveringen van podcasts opslaan in hun bibliotheek.

Advertentie

Hallelujah. Spotify heeft het na lange tijd eindelijk mogelijk gemaakt om individuele afleveringen van podcasts op te slaan in je persoonlijke bibliotheek. Zo hoef je niet meer heel de reeks bij te houden voor een paar afleveringen die je nog wil beluisteren.

Spotify Podcasts

De functie was een veelgevraagde mogelijkheid door heel wat gebruikers. Podcasts zijn dan ook de nieuwe USP waarmee de Zweedse muziekstreamingdienst extra abonnees wil aantrekken. Na de overname van Megaphone, een van de grootste platformen in podcastmarketing en publishing, heeft het bedrijf bevestigd dat podcasts de toekomst zijn.

Het bedrijf gaat dus all the way voor podcasts nu. En dat zal je als gebruiker waarschijnlijk wel al gemerkt hebben. De categorie is nu veel prominenter aanwezig in de applicatie en je krijgt als gebruiker ook een stuk meer suggesties voor bepaalde podcasts dan vroeger.

Het concept van de nieuwe functie werkt als volgt. Per podcastepisode kan je via het plusicoontje een aflevering opslagen. Die aflevering komt dan te staan onder Jouw Afleveringen. En in de plaats van een gehele reeks, zal nu alleen die ene aflevering daar komen te staan.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here