TechPulse weekoverzicht logo

Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht.

Advertentie

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Dit weekoverzicht zorgt er voor dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Black Friday Alert: ontvang volgende week de beste deals in je mailbox

Geen zin om zelf actief te moeten gaan zoeken naar leuke techdeals? Onze Black Friday Alert doet het voor jou. Recht naar je mailbox.

Xiaomi Folding e-bike getest: Mini e-bike, maxi pret

Smartphonefabrikant Xiaomi produceert meer dan alleen telefoons en smart hometoepassingen. Eerder dit najaar kwam de eeste Mi Electric Folding Bike op de markt in België. Wij gingen ermee rondbollen.

Sendcloud haalt 12,6 miljoen euro vers geld binnen in B-financiering

Sendcloud wil de internationale bezorgmarkt gaan doorbreken. In een nieuwe investeringsronde haalt het bedrijf 12,6 miljoen euro op om in de uitbreiding van de diensten te pompen.

Koopgids: de beste harde schijven van 2020

Gegevens en informatie kopiëren en delen is nooit makkelijker geweest. Wij kijken naar de verschillen in externe harde schijven.

SpaceX en NASA lanceren eerste operationele vlucht

SpaceX lanceerde zondagnacht zijn eerste operationele vlucht naar het ISS. Hiermee worden ze het eerste private bedrijf dat mensen naar het ruimtestation brengt.

Deze 7 producten koop je best niet voor Black Friday

Ben je van plan om enkele nieuwe dingen te kopen of een abo te nemen? Voor deze 7 producten wacht je best even tot Black Friday op 27 november.

Huawei verkoopt dochtermerk Honor

Huawei heeft dochtermerk Honor verkocht aan een Chinese bedrijvengroep in Shenzen. Financiële details zijn niet gekend maar het merk blijft wel bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here