AC Valhalla Watch Dogs Legion

Het is 12 dagen Kerst op TechPulse en vandaag zijn de cadeautjes voorzien door Ubisoft!

Advertentie

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om de komende weken leuke gadgets te winnen. staan goodies van Assassin’s Creed: Valhalla & Watch Dogs Legion op het programma!

In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs.

Vandaag kiezen we twee winnaars die elk een mooie prijs van Ubisoft in ontvangst zullen mogen nemen. De eerste gelukkige winnaar mag een Assassin’s Creed: Valhalla pakket verwachten met daarin een exclusieve Valhalla steelcase en Eivor-beeldje. De tweede winnaar krijgt een gelijkaardig pakket van Watch Dogs: Legion.

Opgelet: De steelcases bevatten geen exemplaar van de game. Ze zijn enkel bedoeld als verzamelobject voor de diehard fans van deze twee topgames. Behoor jij tot die categorie? Doe dan zeker mee! Heb je ze nog niet gespeeld? Dan is het goed om weten dat het momenteel solden is in de Ubisoft store, met kortingen van meer dan 20 procent op deze titels.

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag een winnaar blij maken met de t de goodies van Assassin’s Creed: Valhalla en Watch Dogs: Legion! Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen.

Deelnemen kan tot dinsdag 22 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en worden de pakketten in zijn/haar richting uitgestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.


Advertentie

Gerelateerde artikelen

Review Watch Dogs: Legion – De mogelijkheden zijn legio

Nu Cyberpunk 2077 nog maar eens wat naar achteren is geschoven, is Watch Dogs: Legion het beste alternatief wanneer je een hoogtechnologische speelwereld zoekt. Ubisoft maakte wat excentrieke keuzes voor de game, pakken die goed uit?

Assassin’s Creed Valhalla review: Veel meer dan een mythisch verhaal

Assassin’s Creed: Valhalla is de nieuwste actie-RPG in Ubisoft’s grootste franchise. Maak je klaar voor koude Noorse fjorden en een verdeeld Engeland open voor invasie.

AMD Ryzen 9 5900X review: Waanzinnige sprong in prestaties

Met de Ryzen 9 5900X heeft AMD een waanzinnig krachtige CPU gelanceerd. De Zen 3 processor laat zowel op single-core als multi-core vlak Intel achter zich.

AMD Radeon RX 6800 XT review: Klaar voor dominantie

De AMD Radeon RX 6800 XT is de eerste grafische kaart van AMD sinds lange tijd die de strijd aankan met de high-end kaarten van NVIDIA. Niet op het vlak van ray tracing, maar ze heeft wel heel wat anders te bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here