TechPulse weekoverzicht logo

Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht.

Advertentie

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Dit weekoverzicht zorgt er voor dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Philips stelt MiniLED-televisies voor naast nieuwe OLED-schermen

Philips heeft vandaag zijn televisies voor 2021 voorgesteld. Het gaat om nieuwe OLED-schermen in de bestaande line-up en gloednieuwe exemplaren die gebruik maken van MiniLED-technologie.

Tesla Semi elektrische vrachtwagen is klaar voor productie

De Tesla Semi zal in 2021 eindelijk het daglicht zien. De autobouwer heeft de productie van zijne elektrische vrachtwagen opgedreven.

WhatsApp vraagt gezichtsherkenning en vingerafdruk voor webtoegang

Wie toegang wil krijgen tot de webversie van WhatsApp moet vanaf nu zijn vingerafdruk of gezichtsscan gebruiken via de smartphone.

Cowboy app bepaalt je fietsroute op basis van luchtkwaliteit

De Belgische e-bikeproducent Cowboy heeft zijn app voorzien van een nieuwe update, waardoor je nu ook de gezondste route kan nemen naar je bestemming.

Virgin Hyperloop toont passagiersbeleving in conceptvideo

Virgin werkt nog steeds aan zijn Hyperloop. In een nieuwe video toont het bedrijf de toekomstige passagiersbeleving. Maar zal het er ooit van komen?

Twitter koopt Nederlands nieuwsbriefplatform Revue

Twitter slaat zijn vleugels uit in de nieuwsbrief-business. Het socialemediabedrijf heeft het Nederlandse Revue opgekocht.

Netflix-update belooft audio van studiokwaliteit op Android

Netflix heeft de geluidskwaliteit in zijn Android-app een boost gegeven. Wie via Android naar de streamingdienst kijkt, geniet straks van "audio in studiokwaliteit".

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here