TechPulse Weekoverzicht

Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons nieuwsoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder. Vrolijk Pasen!

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Data van 500 miljoen LinkedIn-accounts te koop op dark web

Ook LinkedIn is betrokken geraakt bij een massale datalek. Een database met accountgegevens van 500 miljoen gebruikers staat te koop op het darkweb.

Koopgids PC-componenten: De beste onderdelen anno april 2021

Door een PC zelf te bouwen, voel je elke dag opnieuw een gevoel van trotsheid wanneer je jouw computer opstart. Zo selecteer je de beste componenten.

TechPoll: welke bankapp gebruik jij het vaakst?

In onze wekelijkse TechPoll willen we onze lezers uitdagen. Apps, hardware of actualiteit. Vragen staat vrij en laat van je horen.

De onvermijdelijke dood van de LG smartphone

Met LG verdwijnt opnieuw een iconisch merk uit de smartphone-industrie. De kroniek van een ondergang die niet meer af te wenden leek.

Autobouwer Arcfox in zee met Huawei’s Harmony OS

Huawei boort andere sectoren aan nadat de Amerikaanse ban zich laat voelen in de portemonnee. Een samenwerking met Arcfox biedt oplossingen.

WhatsApp test migratie tussen Android en iOS

De chatdienst heeft een bètaversie gelanceerd van een functie waar al lang vraag naar is: het overzetten van chatgesprekken tussen Android- en iOS-apparaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here