Nieuws

Tesla’s Cybertruck rijdt door de straten van New York

Als promostunt voor een gastoptreden van Elon Musk in een televisieshow heeft Tesla de Cybertruck door de straten van New York laten rijden.

Het was al een tijdje geleden sinds de Cybertruck van Tesla nog eens een publieke verschijning had gemaakt. Na de legendarische voorstelling in november 2019 waarbij een Tesla-ingenieur per ongeluk een raam kapotsloeg (zoek de beelden zeker eens op op YouTube als je ze nog niet hebt gezien) is de pantserwagen nog maar nauwelijks in het openbaar gezien. Tot afgelopen zaterdag plots een Cybertruck door de straten van Manhattan in New York reed.

Cybertruck duikt op in New York

De verschijning van Cybertruck kaderde in een publiciteitsstunt van Tesla. CEO Elon Musk was zaterdagavond als gastpresentator te zien in Saturday Night Live, een iconische entertainmentshow in de Verenigde Staten. Hoewel Tesla slechts beperkt aan bod kwam tijdens de uitzending, leek Tesla het een leuk idee te vinden om de Cybertruck samen met Musk naar The Big Apple te laten reizen. Foto’s van de Cybertruck die langs beroemde plaatsen zoals Times Square passeert gingen lustig rond op sociale media. Zondag konden de New Yorkers de wagen ook nog gaan bekijken in de showroom van Tesla te New York.

Het gaat nog over een prototype van de Cybertruck, aangezien deze wagen nog niet in productie is gegaan. Dat zal pas kunnen van zodra de Gigafabriek in Texas klaar is. Volgens de planning van Tesla zou dat vanaf eind dit jaar moeten kunnen, zodat leveringen in 2022 kunnen starten. De pantserwagen is al honderdduizenden keren vooruitbesteld.

Over Dogecoin en Mars

Het optreden van Elon Musk in Saturday Night Live deed heel wat stof opwaaien. Nooit eerder kreeg een invloedrijk figuur uit de techwereld de eer om het programma te mogen presenteren. De populariteit van Musk lijkt groter dan ooit. Tijdens de show kwamen veel topics die de CEO nauw aan het hart liggen met een satirisch sausje aan bod: duurzame energie, Mars en Dogecoin. De vreemdste sketch van allemaal is echter onderstaand fragment waarin Elon Musk zijn beste acteerwerk laat zien als Super Wario.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business