Nieuws

Twitter test nieuwsbrieftool met Revue

Twitter Revue
Twitter test een ingebakken nieuwsbrieffunctie in de app. Dat doet het met de overgenomen dienst Revue.

Na de overname van Revue heeft Twitter de nieuwsbriefdienst redelijk snel onder handen genomen. Het socialemediaplatform test nu een functionaliteit waarbij Revue-gebruikers zich snel kunnen inschrijven op nieuwsbrieven rechtstreeks in de Twitter-app. Momenteel werkt de testfunctie alleen nog maar op Android en voor een kleine groep gebruikers.

Twitter nieuwsbrieven

In de biografie van de Twittergebruikers komt dan een knop te staan. Hiermee krijg je een klein menu te zien waarin je je kan in- of uitschrijven van een nieuwsbrief. Dat kan allemaal rechtstreeks vanuit de Twitter-app. Zoals vermeld is de tool beperkt beschikbaar maar het team achter Revue heeft al laten weten dat de uitrol naar alle Twittergebruikers niet lang meer op zich zal laten wachten.

De nieuwsbrief tool is er eentje van Nederlandse makelij en werd in 2015 opgericht. De tool maakt het gemakkelijker voor content creators en uitgevers om redactionele nieuwsbrieven uit te sturen. Er zit ook een verdienmodel aan gekoppeld. Ieder jaar worden nog altijd steeds meer nieuwsbrieven uitgestuurd. Volgens Statista zouden er in 2025 jaarlijks meer dan 376 miljard nieuwsbrieven uitgestuurd worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business