Philips Hue

Philips Hue kondigt een samenwerking aan met Spotify zodat je jouw muziek en verlichting beter met elkaar kan synchroniseren.

Advertentie

Zin om je muziek wat visuele ondersteuning te geven met je sfeerverlichting? Dat belooft nu mogelijk wat eenvoudiger te worden. Signify, het bedrijf achter de Philips Hue-reeks, werkt samen met muziekdienst Spotify. Dat meldt techsite The Verge in een bericht. Vanaf nu zullen gebruikers dus hun Hue-verlichting kunnen afstemmen op hun favoriete muziek met meer controle over de effecten.

Betere effecten

Gebruikers hebben nu reeds de optie om met de Hue-app geluid op te vangen en dat naar de lampen te vertalen. Nu wordt er een rechtstreekse verbinding gemaakt tussen je Spotify-account en de Hue Bridge, zodat deze alles verwerkt. Dankzij deze nieuwe integratie loopt de synchronisatie van het licht en de muziek vlotter. Er wordt een reeks metadata van de muziek via Spotify opgenomen, wat interessantere effecten geeft. Je lichten zullen zowel meer op de maat meebewegen als reageren op de sfeer van de muziek. Je kan dit ook allemaal zelf vormgeven als je wenst.

De integratie van de lampen met Spotify is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar, maar wel slechts in early access. In oktober zou de functie een vast plaatsje moeten krijgen in de Hue-app. De functie is wel enkel toegankelijk voor gebruikers die over een Hue Brigde 2.0 en de Philips Hue-app versie 4.0 beschikken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here