Ikea Symfonisk multiroom lampspeaker

De Symfonisk multiroom speakers van Ikea krijgen een vervolg. In Portugal is een onaangekondigd model opgedoken op de website.

Advertentie

Op de Portugese website van IKEA staat sinds kort een PDF-bestand waarop een nieuwe Symfonisk multiroom lampspeaker te zien is. Het gaat om een nieuw model waarbij je de lampenkap kan verwisselen. De Zweedse meubelgigant zou twee varianten op de markt brengen. Beide modellen zijn nog niet officieel aangekondigd maar het PDF-bestand is wel nog steeds gewoon beschikbaar.

Ikea Symfonisk lampspeaker

Het is van 2019 geleden dat Ikea zijn twee multiroomspeakers op de markt bracht in samenwerking met Sonos. Begin deze zomer lanceerde Ikea wel nog een Symfonisk wandpaneelspeaker, die werd ook in samenwerking met de Amerikaanse audiogigant ontwikkeld. De nieuwe Symfonisk lampspeaker zou zo’n 129 euro gaan kosten. Dat is exclusief de verwisselbare lampenkap van textiel die je 20 euro zal kosten. Er is ook een variant met een glazen kap zoals bij de voorganger, daarvoor betaal je dan 30 euro.

Zoals vermeld werd deze speaker officieel nog niet uitgebracht. Toch claimt een Redditgebruiker dat hij de nieuwe lampspeaker al in de winkel heeft zien staan. Het is niet geweten of Ikea en Sonos ook onder de motorkap dingen hebben aangepast. Vermoedelijk zal het nieuwe model na lancering ook naar België en Nederland komen.