Nieuws

Coolblue opent winkel in Kuurne van 1000m2

Coolblue winkel Kuurne
Vandaag opent Coolblue een winkel in Kuurne. Op zo’n 1.000 m² kunnen klanten er meer dan 1.000 producten zelf uitproberen.

Het is de eerste winkel van het e-commercebedrijf in West-Vlaanderen en (na Wilrijk, Zaventem, Gent, Brussel en Hasselt) de 6de Coolblue-winkel in ons land.

Coolblue: “6de Belgische winkel”

Pieter Zwart, CEO van Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze winkel in Kuurne.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones en tablets én het ophalen van online bestellingen.

Leveringen met de fiets

De nieuwe winkel in Kuurne is ook een uitvalsbasis voor de eigen bezorgservice ‘CoolblueFietst’. Klanten in Kuurne en Kortrijk die via de website of de app bijvoorbeeld een smartphone, hoofdtelefoon of laptop bestellen, hebben een grote kans dat er de volgende dag een vrolijke, fietsende Coolblue’er met hun bestelling voor de deur staat.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business